1008 hazai étteremben torkoskodhatunk

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

1008 hazai étteremben torkoskodhatunk

Feltöltve: 2008-01-23

Az éttermek február 7-én elsősorban ’a la carte’ kínálatukból, vagy a saját maguk által kidolgozott Torkos Csütörtök menüsorból biztosítanak 50 százalék kedvezményt.

A www.menjunkenni.hu honlapon tegnap óta városonként, betűrenden találhatók meg azok a vendéglátóhelyek, amelyek részt vesznek az akcióban. Az éttermek február 7-én elsősorban ’a la carte’ kínálatukból, vagy a saját maguk által kidolgozott Torkos Csütörtök menüsorból 50 százalék kedvezményt biztosítanak. Az idei akcióhoz minden eddiginél több, 1008 vendéglátóhely csatlakozott.

A korábbi évekhez képest újdonság, hogy cukrászdák és a MÁV-START Zrt. menetrendjében meghirdetett belföldi IC vonatokhoz kapcsolt utasellátó célú étkezőkocsik is részt vesznek az akcióban. Szintén újdonság, hogy a budapesti GILDA MAX mozgásközpontok kezdeményezésére létrejött a Mozgós Péntek akció. Február 8-án fitnesz-, kondi- és wellness-termek, mozgásközpontok, uszodák, sportlétesítmények, szállodák sport-, wellness-, spa- és egészségközpontjai a napi belépő árából 50 százalék kedvezményt biztosítanak az előző napon torkoskodó vendégeknek. Az országos akció háziasszonya a GILDA MAX mozgásközpontok szakmai vezetője Béres Alexandra lesz.