Szállás árak Hotel Villa Natura***

Hotel Villa Natura***

Címlap » Zalakaros » Zalakarosi szállások » Hotel Villa Natura*** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Zöldövezet, Tó mellett
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kávéterasz, Napi szobaszervíz, Nem őrzött parkoló, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Kert, Gyermekjátszótér, Központi széf, Zárt parkoló, Busz parkoló, Étterem (50 fős), Vegetáriánus konyha, Kávéház
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Internet csatlakozás, Hűtőszekrény, Hajszárító, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna (infraszauna), Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Asztalitenisz, Biliárd, Röplabda, Darts
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (csónakázás, íjászat, kerékpárkölcsönzés, horgászat, internet)

Hotel Villa Natura***

A Hotel Villa Natura egy csodálatos természetközeli környezetben, a Kis-Balaton és az Európában is egyedülálló zalakarosi Gránit Gyógy- és Termálfürdő komplexum szomszédságában, Garaboncon található. A vízi kalandot keresőknek, a sportolni és aktívan fürdőzni vágyóknak, számtalan vizi attrakciós lehetőségeket nyújt éppúgy a Gránit Gyógy- és Termálfürdő mint a Hotel Villa Natura 10 hektáros területén lévő Natura Park és Natura tó!

A Natura tó felejthetetlen vizi szórakozást nyújt a csónakázni, úszni, vizibiciklizni vágyóknak. A Hotel Villa Naturából szinte karnyújtásra vannak a környezet-tudatos szemléletben élőknek a Kis-Balaton Nemzeti Park, védett természeti értékek, ökoturisztikai célpontok, borkóstoló pincék, madármegfigyelők, stb..

Zalakaros, Magyarország legvirágosabb városa elsősorban gyógyvízéről és gyógyfürdőjéről ismert, ám a zalai dombok ölelésében, valamint a megejtő szépségű Kis-Balaton közvetlen szomszédságában elterülő hangulatos kisváros és környezete számos egyéb természeti csodát és vonzerőt is rejt.

A Hotel Villa Natura és a hozzá tartozó Natura-tó egy 10 hektár lélekemelően szép zöld területen helyezkedik el. Pihenés, séta a friss levegőn, napozás vagy éppen fürdés természetes vízben, horgászás, csónakázás, tutajozás, vizibiciklizés, esetleg íjászat, lovaskocsikázás, kerékpártúra és sok más kikapcsolódási lehetőség teszi felejthetetlenné az itt töltött napokat.

A gyönyörű Natura-tó partján exlusive környezetben ülve, ahogy a naplementét nézve poharunkban gyöngyözik a jó zalai bor - ez a Hotel Villa Natura. Egy finom zalai túrós rétest vagy göcseji gombalevest kóstolgatva a zavartalan és hamisítatlan természet ölén - ez is a Hotel Villa Natura. Mindezek maradéktalan kiélvezéséhez hotelünk különböző prestige csomagajánlatokkal, programok széles választékával - például minőségi borkóstolókkal - a tópanorámás étterem nyújtotta kulináris élvezetekkel és közvetlen, családias hangulattal kíván hozzájárulni.

Gyerekekkel pihenő vendégeink számára különös figyelmet fordítottunk egy tájba illő játszótér megépítésére, ami a napozó vagy éppen az étteremben étkező szülők szeme előtt van. Természet és állatszeretetünkből fakadóan kutyusokat és más házi kedvenceket is szívesen fogadunk.

Hotelvendégeink számára kiemelt szolgáltatásunk a minőségi horgászat őshonos balatoni halakkal teli tavunkon.

Sétálni, futni a területen kialakított túra-utakon, összebújni valahol egy eldugott padon, kiolvasni egy régen vágyott könyvet egy hatalmas fa alatt, meditálni a Natura Park mentén csordogáló Orosztonyi Patak csobogójánál, vagy bejárni az őzek és szarvasok éjszakai ivóhelyét, este denevéreket lesni a Natura-tó vize felett, kifogni a legnagyobb halat…. - ez mind a Hotel Villa Natura.

És mi minden még? Fedezze fel Ön is!

Családbarát szolgáltatásaink

A családias hangulatú Natura park árnyat adó fákkal és széleskörű szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az alábbi eszközök vehetők igénybe díjmentesen: gyermekjátszótér, homokozó, mászókák, hinták, tutaj, csónak. A nyári szezonban napozóágyak állnak rendelkezésre. Nyári időben tábortűz és szalonnasütő hely a kerti lakomákhoz. Szálló vendégeink számára a Natura tavon horgászás, tutajozás, csónakázás (kötelező a mentőmellény használata, ami a portán térítésmentesen kérhető különböző méretekben.)

Sportolási lehetőségek

Az aktív időtöltést kedvelők számára ajánljuk: kispályás futballpálya, Nordik-Walking, vízi-sporteszközök kölcsönzése.

Babáknak:
babaágy
fürdetőkád
vízforraló
etetőszék
cumisüveg melegítő
bébi étel melegítés

Gyermekeknek:
játszótér ( a homokozóban játékokkal )
rovarmegfigyelő készlet
lepkeháló
ütős játékok
építőkocka
mentőmellény ( tutajozáshoz, csónakázáshoz, vizibiciklizéshez )
labdák
társasjátékok
mesekönyvek
színes ceruza
aszfaltkréta zsámoly a mosdóhoz
bili
WC szűkítő

Kamaszoknak, felnőtteknek:
íj
nordic walking botok
kerékpár
társasjátékok
kártyák
asztali tenisz
wifi
könyvek

Éttermünkben a reggelin kívül félpanziót vagy teljes ellátást kínálunk. Előzetes egyeztetés alapján speciális étrendet is biztosítunk (diétás, vegetáriánus, laktózmentes menü). A Natura tóra néző lenyűgöző panorámájú teraszokkal, hangulatos belső termekkel várjuk kedves vendégeinket.

Étlapunkon megtalálhatók a nemzetközi és a hazai konyhaművészet különlegességei is. A hangulatról a kiváló ételek mellett a gyönyörű panoráma, kiváló kávé és italkínálat valamint az udvarias kiszolgálás gondoskodnak. Vállaljuk rendezvények, esküvők, családi összejövetelek megszervezését, lebonyolítását is.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    

0 - 6 éves korig: A szülőkkel egy szobában lakó, de külön ágyat nem igénylő gyermek ellátása 6 éves korig ingyenes.

7 - 14 éves korig gyermekárat, az aktuális felnőtt ár 50%-át számoljuk.

14 éves kor felett felnőtt árat számolunk.

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Bortúra, Vízpart, Kutyabarát (Nagy testű kutyákat is fogad)
  • TELEPÜLÉS
    Zalakaros
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ***
  • CÍM
    8747 Zalakaros, Garabonc, Csobogó köz 066/7.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | |
További találatok: | | | | |
További találatok: 1 | | | | |
Település ismertető
  • Zalakaros

    Zalakaros Magyarország legvirágosabb városa, mint fürdőhely, elsősorban gyógyvízéről és gyógyfürdőjéről ...